IRT 3000

vsebina

Strokovna literatura

Umetnost_brizganja_slo
Umjetnost injekcijskog prešanja
Umetnost brizganja plastike
Umetnost_brizganja_slo
Umjetnost injekcijskog prešanja
Umetnost brizganja plastike

Umetnost brizganja

€29.00


dodaj v košarico

Umetnost brizganja

Odličen priročnik za predelavo termoplastov, ki predstavlja številne praktične izkušnje in izpostavlja napake pri brizganju ter načine, kako se jim izogniti.

Knjiga, s katero boste pomembno izboljšali obvladovanje proizvodnega procesa.

Knjiga Umetnost brizganja obravnava ozko podrocje predelave termoplastov s tehnologijo brizganja. Napisana je z namenom, da zapolni veliko praznino v tovrstni literaturi v slovenskem jeziku, medtem ko je v tujih jezikih take literature zelo veliko. Je prvi korak k izpopolnjevanju znanja s tega podrocja. V njej bo bralec našel vec kot le osnove brizganja, saj je napisana z namenom, da deluje kot prirocnik tipa vse-v-enem.

Posebnost knjige je tudi v njenem podajanju prakticnih izkušenj. Medtem ko vecina podobnih del predstavlja predvsem t. i. najboljše prakse, knjiga Umetnost brizganja izpostavlja napake, ki se jim velja izogniti, in njihove posledice. Cilj avtorja in urednika je delavcem olajšati odpravljanje predelovalnih težav in izboljšati obvladovanje samega proizvodnega procesa. 

Komu je knjiga namenjena
Knjiga je namenjena zelo širokemu krogu strokovnih delavcev, in sicer delavcem v razvojnem oddelku, ki snujejo nove plasticne izdelke, konstruktorjem orodij, orodjarjem, vodjem proizvodnega procesa brizganja, tehnologom brizganja, preddelavcem, pripravljalcem materiala ter delavcem oddelka za kakovost. Znanja in vsebine bodo v pomoc tudi komercialno tehnicnemu osebju, ki je pri opravljanju svojega dela pogosto primorano poslovnim partnerjem in upravnim uslužbencem posredovati tehnicne informacije o predelavi plasticnih mas. 

Avtor: Henrik Privšek

Knjiga je v SLOVENSKEM jeziku.

Brezplačen vpogled v knjigo je na voljo TUKAJ

Priloga: Tabela napak in vzrokov.pdf

Knjiga v HRVAŠKEM jeziku je na voljo na povezavi: UMJETNOST INJEKCIJSKOG PREŠANJA

Knjiga v SRBSKEM jeziku je na voljo na povezavi: UMETNOST BRIZGANJA PLASTIKE


na seznam izdelkov
ar©tur 2021