IRT 3000

vsebina

Nabavni vrh 2018

29.09.2017

Trumpov slogan America first je politiko sodelovanja in odprtosti preusmeril v smer protekcionizma.

Prihodnost svetovnega trgovinskega sistema je vprašljiva, v porastu je sprejemanje zaščitnih trgovinskih ukrepov, prednost imajo bilateralni pred multilateralnimi trgovinskimi sporazumi. Posledice enostranskih ukrepov lahko sprožijo trgovinske in valutne vojne ter s tem močno povečajo tveganja v oskrbnih verigah in povzročijo nov stres nabavnikom.

ZNS BANER


Srečko Bukovec, predsednik strokovnega sveta ZNS Marina Lindič, predsednica ZNS NOV STRES NA NABAVNIH TRGIH: BO GLOBALIZACIJO ZAMENJAL PROTEKCIONIZEM?
5. oktober 2017 v Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

O možnih smereh razvoja v svetovni trgovini ter kako upravljati nova tveganja v nabavi bodospregovorili:
Dr. Jože P. Damijan, profesor mednarodne ekonomije in poslovanja ljubljanske ekonomske fakultete, ki sodi med največkrat navajane slovenske ekonomiste, bo osvetlil naraščanje protekcionizma v svetovni trgovini. Mag. Boštjan Vasle, direktor UMAR, bo razkril makroekonomske trende in izzive visoke gospodarske rasti. Bodite prisotni na jubilejnem 10. najvišjem srečanju nabavne stroke!
Dogodek z uglednimi domačimi in tujimi strokovnjaki ter kolegi, na enem mestu, v enem dnevu. Paleta odličnih predavanj in razmislekov o dogajanjih v gospodarskem okolju ter vplivih na nabavo. Dan, ki je v urniku slovenskih nabavnikov namenjen druženju stroke. Prijavite se že danes! Uveljavljeni strokovnjaki
na področju nabave bodo predstavili napovedi gibanj nabavnih cen na izbranih energetskih in surovinskih trgih v 2018.

 


 

ar©tur 2021